Vanaf een bestelwaarde van € 29,90 worden geen transportkosten in rekening gebracht

FFP kopen

Veelgestelde vragen

Hoe bestel ik het product?

Volg deze stappen om uw bestelling te plaatsen en succesvol af te ronden:

1. Voeg uw FFP-masker toe aan het digitale winkelmandje door te klikken op de knop "In het winkelmandje".
  2. Klik op het symbool van het winkelmandje om naar de kassa te gaan.
  3. Als u al bent aangemeld, kunt u meteen doorgaan met uw bestelling. Zo niet, dan kunt u zich aanmelden met uw shop-account, een nieuw gebruikersaccount maken of uw aankoop als gast afronden.
  4. De bestelling kan naar een adres van uw keuze worden gezonden via een koerier.
  5. Kies een betaalmethode en betaal uw bestelling.
  6. Controleer uw bestelling nog een laatste keer en rond deze af.
  7. U ontvangt dan een bevestiging van uw bestelling per e-mail.
  8. Wij sturen u de factuur samen met de verzendbevestiging zodra uw pakket aan de koerier is overhandigd.
Erstellt:
1

Hebt u een andere vraag voor het team of over het product? Klik dan hier.